Nu är äntligen sommaren här

 För alla badsugna kan vi meddela att flotten nere vid stora badet är på plats och bryggan nere vid Solbergasjön är nyrenoverad.

 Information som gäller under sommaren

 Det kommer att finnas djur som betar på Marsättra holme och även vid ängen mellan Västra och Östra under sommaren. Så skräm inte djuren eller dylikt och mata inte djuren de har ju hela ängen att äta av

Sista utlämningen av parkeringstillstånd till badet sker vid fiskestugan 18/6 klockan 18.00-18.30

Det är gratis utegympa vid badet 12/6 - 14/8 på onsdagar klockan 19.30 som anordnas av skärgårdsstads IF

Hanteringstid för träd och infartsändringar är 3 månader

Glöm inte att rensa och röja era diken, det växer snabbt igen så här års

vi har begränsad svarstid till styrelsens e-post under sommaren

Trevlig sommar önskar

Styrelsen

 

 

Parkering vid havsbadet

Parkeringstillstånd behövs under tiden 15 maj -15 oktober 2019. En dag i veckan kommer sommargymnastik att anordnas och då är det fri parkering. Vilken veckodag det blir meddelas senare.

P-tillstånd har tidigare delats ut till samtliga fastigheter. Om någon händelsevis har förlorat sitt tillstånd går det bra att hämta ut ett nytt under någon av följande tider:

Torsdag 30 maj kl. 11.00-12.00 vid badet Solbergasjön
Tisdag 4 juni kl. 18.00-18.30 vid Fiskestugan

Byggstart för schaktarbeten

För att förse Nyhagen med kommunalt vatten behöver Roslagsvatten förlägga en ny ledning i vägen från Nyhagen för att ansluta mot befintlig avsättning i Skärgårdsstad. Arbetet startar inom kort och kommer tillfälligt att beröra några fastigheter i slutet av August Erikssons väg. Tidsplanen för schakt och rörläggning är ca två veckor. Berörda fastighetsägare är informerade.

Styrelsen har avtalat med Roslagsvatten att arbetsområdet uteslutande ska nås från Nyhagen. Översättravägen och August Erikssons väg kommer inte att användas för någon enda transport till eller från arbetsplatsen.

Skärgårdsstads grannsamverkan

Grannsamverkan som tidigare legat under ViTrivs har tagits över av en ny förening "Skärgårdsstads grannsamverkan". Kontakta gärna föreningen via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ytterligare information kommer inom kort.

Skärgårdsstads Samfällighetsförening

Box 322

184 24 Åkersberga

E-post: styrelsen@skargardsstad.se


Organisationsnr: 716418-5634
Bankgiro: 739-9983
Postgiro: 483 81 87-5

 

© Copyright 2014,  Skärgårdsstads Samfällighetsförening